AYSE - Hos oss blir du sedd!

Susanne Mörfelt

Susanne är 55 år, född och uppvuxen på Öland.

Grundare av AYSE

MediYogalärare, HormonYogalärare, Mindfulnessinstruktör

Susanne har hållit MediYoga på AyurvedaAkademin sedan 2017 och trivts fantastiskt bra i denna lokal. Det är en speciell atmosfär i yogasalen. Mina yogaelever känner likadant, det är ett magiskt lugn att bara komma in genom dörren och vara här.

Johan Ljungsberg som drev AyurvedaAkademin sade upp sitt kontrakt och flyttade ut 30/6-2023.

Susanne kände instinktivt att hon ville fortsätta hålla yoga 🧘‍♂️ och meditation i dessa härliga lokaler. Först tänkte hon att det löser sig nog, att någon annan skulle komma och hyra som hon i sin tur kunde hyra av.
Men det gjorde det inte….
Så Susanne letade i Sollentuna efter samarbetspartners. Tänkte först Naprapathälsan eller liknande företag kunde hyra övervåningen och Susanne nedervåningen men ingen nappade. En solig sommardag satte Susanne sig i trädgården o kände att nu får vi tänka nytt, började titta i telefonboken på telefonen, började på A och ringde, fick napp direkt.

Ackupunktur, Nina Hamrin och vi pratade i en timme. Nina hade precis sagt upp sin lokal i Täby och flyttat nära Sollentuna så det passade henne perfekt. Helt underbart!

Nina kände även Eva Ekberg som oxå drivit ett hälsocenter tidigare med bl.a personlig utveckling. Vi tre träffades och det kändes så inspirerande och rätt.

Under sommaren har vi haft AirBnb och kommer förmodligen även hyra ut jul & nyårsveckorna.

2/9 hade vi invigning av vårt
Holistiska Hälsohus AYSE, helt otroligt många ville komma så salarna fylldes till bredden!

Vår vision!

Vår Vision är att skapa ett hus med ett spektrum av olika pass och behandlingar för kropp o själ, som hjälper oss att må bättre.

Här är målet att man ska kunna hitta en form som passar. Det kanske tar lite tid innan vi får in alla olika pass och behandlingar vi vill ha i vårt Holistiska Hälsohus.

Vi vill skapa en oas där vi kan samskapa för att öka känslan av frihet, välmående, kraft, glädje, tillit, och kärlek. Där vi ser varann och blir sedda. Accepterade i det vi är i just nu. Tillåta alla känslor finnas, lyssna på varandras tankar. Ta hand om vår kropp. Låta oss vara precis som vi är och stötta varann i det. Hjälpa varandra att bli mer medvetna och närvarande i nuet. AYSE- hos oss blir du sedd Holistiskahälsohuset.

Vårt mål

Att skapa mer av kärlek, glädje, tacksamhet, närvaro, tillit och medvetenhet. I Helenelund, Sollentuna, Stockholm, Sverige, Norden, Skandinavien, Europa och i Världen.

Program Image Program Image
Program Image Program Image Program Image