Anette Palmman

Anette Palmman är utbildad Klinisk kinesiolog och Energiterapeut, samt näringsterapeut, livscoach och massör.

 

Vem?

Anette Palmman är utbildad Klinisk kinesiolog och Energiterapeut, samt näringsterapeut, livscoach och massör.

Anettes behandlingar börjar alltid med en stunds samtal för att sedan övergå till kinesiologi och energibehandling.

Med kinesiologin hjälper Anette dig att hitta och förstå grundorsaken till de upplevda symtomet och obalansen i din kropp eller i ditt liv. Symtomen kan tex handla om  trötthet, energilöshet, värk, allergier, överkänslighet, sorg osv.

Med energibehandlingen/healing hjälper jag dig sedan att lösa upp den stress som skapats av de blockeringar vi hittat. De kan tex handla om medvetna eller omedvetna trauman där du kan behöva möta ditt inre barn och få hjälp att öppna upp hjärtat.

”Det jag har upplevt under drygt 20 års arbete med hälsa och många olika klienter är att den djupaste grunden och kärnan till väldigt många olika problem i livet ofta handlar om att känna sitt eget värde, att bli vän med sitt inre barn, att våga öppna sitt hjärta och att älska sig själv.

Bland det bästa som finns är att få vara en liten del i att en annan människa på något sätt kan öka sin livskvalitet och självkärlek.

Med rätt förutsättningar av tex kvalitativ näring, sömn, rörelse, goda tankar, har kroppen en enorm intelligens och en fantastisk förmåga till självläkning.

När vi jobba med vår hälsa på alla olika plan skapar vi mer balans och kärlek i livet och i förlängningen bidrar vi också till en bättre värld.

Varmt välkommen att boka behandling!

Anette Palmman

Mail: anette.palmman@gmail.com

Anette kan ta emot behandlingar på AYSE de flesta dagar i veckan.