Dancify, Linda & Gabriel

Danslärare

Vem?

 

Linda och Gabriel Hjort Åkerlund – Vi är ett par som hittade varandra på dansgolvet och sedan några år driver vi verksamheten “Dancify”. Inom pardansen fox håller vi kurser och privatlektioner samt arrangerar socialdanser med fokus på närvaro. Som ledare är vi varma, trygga och lugna och vi lägger stor möda på att skapa och framföra genomtänkta och pedagogiska workshops. De senaste åren har vi varit på kurser och retreats inom personlig utveckling, kärlek och relationer. Genom dessa har vi insett hur stor betydelse närvaro och kontakt har för dansen.


Uppdrag?

Att få dansare att släppa prestationstänket och hitta in i sig själva och få in närvaron i sin dans. Har du aldrig dansat tidigare hoppas vi kunna locka hit dig så du kan lära dig dansa fox. Mer härlig dans till folket!  

 

Hur?

 

I dansvärlden har vi känt en längtan av att sakta ner och flytta fokus från huvudet ner i kroppen. Vi har därför skapat en foxkurs helt utan turer och prestationer som vi kallar “Kontakt i närvaro”. Där tar vi med deltagaren på en personlig resa där man utforskar kontakten med sig själv och sin danspartner. På ett tryggt och omhändertagande sätt blir man guidad genom övningar som främjar kontakt och närvaro som sedan vävs in i dansen. På så vis fördjupas upplevelsen av dansen, som upphöjs till en sammankomst mellan två personer som möts här och nu. När?

Se vårt kursutbud längre ner

 

Varför?

 

Dans ger gemenskap, nya vänner, motion, livsenergi och välgörande närhet.

 

Pris:

Socialdans med fokus på närvaro (van dansare) 150 kr

Helgkurs i Tantrafox (för nybörjare) 1500 kr

Socialdans för tantrafoxare (nybörjare/dansanta tantriker) 150 kr

Helgkurs “Kontakt i närvaro” (van dansare) 1700 kr

 

Var? 

Åkervägen 1, Sollentuna

Holistiska Hälsohuset AYSE


Dessa aktiviteter erbjuder Dancify på AYSE:

Socialdans med närvaro 5 feb (för vana dansare). Mer info och anmälan:

https://fb.me/e/1g8gcNFki

 

Tantrafox grundkurs 10-11 feb (ingen tidigare dansvana behövs). Mer info och anmälan:

https://fb.me/e/1l4Cywz44

 

Socialdans för tantrafoxare 26 feb (för nybörjare/dansanta tantriker). Mer info och anmälan:

https://fb.me/e/4IXBCvgGRKontakt i närvaro 25-26 maj (för vana dansare). Mer info och anmälan: https://fb.me/e/1ErHHYLBb

 

Socialdans med närvaro 27 maj (för vana dansare). Mer info och anmälan kommer senare.

 

Det kan ha tillkommit kurser som inte står här än. För aktuellt utbud, vänligen besök vår Facebook-sida: https://fb.dancify.se

 

Kontaktuppgifter:

Linda och Gabriel Hjort Åkerlund

www.dancify.se

info@dancify.se

 

076-5129267