Jessica Sivsdotter

Vem?
Jessica Sivsdotter 49 år är utbildad beteendevetare, massör och internationellt certifierad yoga- och meditationslärare.

 
Uppdrag: Att se människor växa och bli den bästa versionen av sig själva är något som drivit och inspirerat mig genom åren. Jag har en beteendevetenskaplig examen i grunden och har tidigare arbetat som kurator, samtalsterapeut och behandlare. Eftersom jag har ett holistiskt synsätt anser jag att det är viktigt att arbeta med hela människan och där  använder jag mig av andning, yoga och massage. 
 
Hur: Jag kommer erbjuda mina tjänster till människor som vill förbättra sin hälsa, skapa medvetenhet och hitta ett inre lugn.
 
Var: Åkervägen 1, Sollentuna Holistiska Hälsohuset AYSE
 
Tjänster som erbjuds via bokadirekt:
 
Svensk klassisk massage
 
Aromamassage
 
Beröringsmassage
 
Privata yogalektioner
 
Vi är glada att bjuda in er till en unik och livsförändrande upplevelse med Breathwork. Kom och följ med oss på en resa in i den kraftfulla världen av andning och upptäck fördelarna som Breathwork kan erbjuda för din fysiska, mentala och emotionella hälsa. Oavsett om du är ny och nyfiken på Breathwork eller redan har erfarenhet av det är det en fantastisk metod för att skapa förändring och välbefinnande i ditt liv.
 
Vad är Breathwork? Det är en teknik som fokuserar på medveten andning för att främja djup avkoppling, stressreducering och ökad medvetenhet. Genom att använda specifika andningstekniker kan vi aktivera vår inre kraft och skapa harmoni i kropp och sinne.

Svensk klassisk massage 25 min 430 kr

Svensk klassisk massage 50 min 725 kr
Svensk klassisk massage 80 min 1145 kr
Aromamassage 25 min 500 kr
Aromamassage 50 min 795 kr
Aromamassage 80 min 1215 kr
Beröringsmassage 25 min 430 kr
Beröringsmassage 50 min 725 kr
Beröringsmassage 80 min 1145 kr
 
Bokas via boka direkt på Jessica Sivsdotter
0705509013